Cascada Șapte Izvoare

In Muntii Bucegii, intre Lacurile Bolboci si Scropoasa se afla un loc retras si pitoresc numit 7 Izvoare, la altitudinea de 1.300 de metri. Aici, apele pure tasnesc dintr-un lac subteran infinit, ce se spune nu a secat vreodata.

Potrivit specialistilor, izvorul curge neintrerupt de acum 2.000 de ani, a potolit setea unor generatii, a vindecat bolnavi si l-a racorit pe insusi zeul dacilor Zamolxe. Testele chimice au confirmat de fiecare data calitatea apei si puritatea, neasemuite in lume.

Izvorata din adancul Muntilor Bucegi, zona cunoscuta ca nefiind poluata, 7 Izvoare este o apa minerala 100% pura. Oamenii de stiinta spun ca, apa de aici trece printr-un camp magnetic.

Pentru a ajunge la Cascada 7 Izvoare trebuie sa plecati din Moroeni, judetul Dambovita, pe drumul judetean 714 si sa tineti drumul. Apoi, se face un urcus pe un teren accidentat, pe care trebuie sa fiti vigilenti. Locul va fi usor de recunoscut, in apropiere veti vedea si o cabana care foloseste ca loc de captare al apei si imbuteliere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.