Schi Tauplitz, Austria

Tauplitz este statiunea cu cea mai mare siguranta de zapada din regiunea Steiermark. Aproape in fiecare an este doborat recordul stratului de zapada, in unele cazuri atingand chiar grosimea de 5 m.

Datorita parametrilor de altitudine foarte avantajoase, este paradisul freeriderilor. Fiind bogata in zapada, datorita si infrastructurii partiilor si a instalatiilor pe cablu, statiunea se dezvolta spectaculos. schi-tauplitz-austriaIn statiune gasim partii pentru toate nivelele de pregatire, de toate gradele de dificultate, scoli de schii si piste amenajate de schi fond. Recomandam mai putin snowboarderilor, datorita faptului ca pe Tauplitzalm gasim un platou, care leaga partiile, iar fara ajutorul betelor este destul de greu traversarea acestuia.

Cei care ajung fara schiuri, va recomandam posibilitatile de excursii la Aussee si in celelalte zone invecinate, care va ofera amintiri de neuitat, atat vara, cat si iarna.

Cu telecabina de 8 persoane, care avand un traseu de 2,5 km, puteti ajunge aproape la 2000 m altitudine. Din directia Bad Mitterndorf puteti ajunge la lift prin Tauplitzalm Alpenstrasse. La statia de vale se gaseste o parcare cu 350 locuri disponibile. Sub telecabina se regasesc partii albastre, rosii si o scurta portiune neagra. In conditii favorabile de zapada se poate ajunge pana in Bad Mitterndorf pe schiuri!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.