Schi Statiunea Mariazeller Burgeralpe, Austria

Statiunea Mariazeller Burgeralpe este o destinatie ideala pentru toti membrii familiei, indiferent de nivelul de pregatire in schi, sau snowboard.

Iubitorii sporturilor de iarna sunt asteptati cu 1 telecabina, respectiv 2 teleschiuri si 2 telescaune modernizate, iar partiile sunt late si bine intretinute in toata regiunea de schi. statiunea-mariazeller-burgeralpe
In varful muntelui schiorii sunt asteptati intr – un restaurant ultramodern, panoramic, iar scoli si gradinite de schi gasim atat la statiile inferioare cat si cele superioare a instalatiilor de transport pe cablu.

Tot aici gasim partia de sanius cea mai bine amenajata din regiunea Steiermark, pe care putem aluneca chiar din varful muntelui, pana la baza partiilor, cu viteze extreme, in curbe inclinate, dar totusi in siguranta maxima.

Tot in varful muntelui gasim turnul panoramic al statiunii de unde se deschide o priveliste fantastica pe statiunea invecinata Gemeindealpe – Mitterbach, dar si pe Erlaufsee, respectiv pe varful Otscher.

Iubitorii schiului fond gasesc mai multe piste amenajate in valea Mariazeller, dar merita o vizita si biserica si locul de pelerinaj din zona.

Daca ajungem din directia St. Polten, putem alege intre parcarile de la St. Sebastian (telescaunul de 4 locuri), sau telecabina din centrul orasului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.