Pizza Forever Bucureşti

Din anul 2007 Forever Pizza a fost prima companie care a deschis serviciul de livrare pizza non stop in Bucuresti, in toti acesti ani am dobandit experienta in livrari pe timpul noptii ajungand sa multumim foarte multi clienti, chiar si pe cei mai exigenti.

Am castigat clienti permanenti non stop doar pentru simplu fapt ca respectam retetele proprii si aceleasi ingrediente proaspete de calitate superioara cu care v-am obisnuit, prin seriozitate si profesionalism am reusit sa castigam clienti non stop, timpul comunicat de livrare se respecta iar soferii suna clientii pentru ai anunta starea comenzii.

Programul companiei este NON STOP iar in sectorul 2 si sectorul 3 se livreaza non stop in timpul cel mai scurt.

Taxa transport: 0 (zero) platesti doar produsele comandate in timpul zilei sau tarziu in noapte

Pizza Non Stop se livreaza la domiciliu in sectorul 1, 2, 3, 4, 5 si 6

Pizza NON STOP ofera: pizza, pizza bucuresti, comenzi pizza online, pizza non stop, livrari pizza

Pizza NON STOP ofera: livrare non stop,  pizza sector 1, pizza sector 2, pizza sector 3, pizza sector 4, pizza sector 5, pizza sector 6

Pentru a livra in zona ta te rugam sa lansezi comanda on-line sau telefonic iar noi va anuntam timpul de livrare (30 – 90 min.) in functie de numarul comenzilor, traficul rutier, etc.

Comanda la tel:

  • 0734 322 231
  • 0769 194 030
  • 0754 962 983

Site: http://www.foreverpizza.ro/

Pizza la domiciliu sector 3 – Pizza la domicilu sector 2 – Pizza la domiciliu sector 4 – Pizza la domiciliu sector 1

Dacă îţi place restaurantul, mâncarea te rugăm lasă un comentariu mai jos. În caz că nu ţi-au plăcut scrie mai jos ce nu ţi-a plăcut la ei ca să ştim şi noi.

You may also like...

2 Responses

  1. CatalinB spune:

    am mancat intr-o noapte la ei o pizza diavola parca, foarte delicioasa. Am vrut acum sa comand si eu toate telefoanele inchise.

  2. Dana spune:

    Pizza a venit in 2 h, rece si cleioasa. Soferul nu a avut sa dea rest, asa ca a trebuit sa ies sa schimb bani la 2 noapte. La gust este oribila, nu am putut manca mai mult de 2 felii. Nu recomand, feriti-va.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.