Playa del Islote, Lanzarote, Insulele Canare

Tenesar se află pe coasta de vest a insulei Lanzarote, în municipiul Tinajo. Playa del Islote se găsește in Parcul Național Timanfaya și este accesibilă printr-o potecă de coastă.

În timpul drumeției, veți explora diverse forme de lavă și veți admira priveliști impresionante ale coastei accidentate.

Arco del amor, Lanzarote

Traseul oferă perspective remarcabile asupra Calderei Blanca și, în zilele cu vizibilitate bună se poate vedea Risco de Famara și insula La Graciosa. Este o oportunitate excelentă pentru a vă bucura de frumusețea naturală a insulei într-un cadru mai liniștit și mai puțin explorat.

Am început de la parcare de la ultima casă din Tenesar. Tabla de drumeții nu mai era acolo dar nu poți rata poteca. La Playa del Islote se ajunge de-a lungul Playa del Calladito și Playa del Reisado.

Drumul este de 5 km dus-întors. Plimbarea pe poteci de lavă și în unele locuri chiar pe coasta a făcut acest tur un pic cam obositor.

Pe baza experienței noastre, vă recomand să nu vă duceți cu mașina până la ultima casă și să o parcați puțin mai înainte. Drumul este un pic off road pe ultima porțiune.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.