Cascada Bisoca

Cascada Bisoca este situată în județul Buzău, în apropierea satului Bisoca. Aceasta se află în Munții Buzăului, într-o zonă pitorească și cu peisaje frumoase.

Cascada Bisoca are o înălțime de aproximativ 8 metri și se găsește relativ aproape de Mănăstirea Găvanu. Apa cascadei se revarsă într-o piscină naturală creând un spectacol impresionant.

Accesul la cascada se face printr-un drum forestier, care oferă ocazia de a admira frumusețea naturii din zonă. Pe parcursul traseului, veți întâlni și alte cascade mai mici cum ar fi Cascada Bufna și Cascada Muntioru.

Noi am ajuns la cascada prin comuna Vintileasca unde există drum asfaltat apoi am intrat pe drumul forestier semnalat cu triunghi albastru și am ajuns în satul Pleși și apoi am urmat drumul comunal 170.

Este recomandat să fiți echipați corespunzător și să aveți în vedere că traseul poate fi dificil, în special în perioadele cu ploi abundente sau iarna când pot fi condiții de gheață sau zăpadă. De asemenea, vă sfătuiesc să vă informați în prealabil despre starea traseului și să respectați regulile de siguranță.

Cascada este semnalizata pe o stanca scrie cascada iar pe drum exista semne facute cu punct rosu

Cascada Bisoca este o destinație populară pentru turiști și iubitorii de natură, oferind o experiență deosebită în mijlocul peisajului montan impresionant al Munților Buzăului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.