Rezervatia Naturala Tisita, Cheile Tisitei

Rezervatia Naturala Tisita reprezinta o atractie turistica importanta a regiunii Vrancea.

Rezervatia Naturala Tisita se afla situata in apropierea localitatii Lepsa, chiar in bazinele paraurilor Tisita Mica si Tisita Mare.

Rezervatia Naturala Tisita face parte din categoria rezervatiilor mixte ale tarii noastre, configurand un frumos peisaj montan.

Padurile stufoase de conifere si foioase, dar si fauna si vegetatia bogata transforma aceste locuri in cele mai pretioase tinuturi ale regiunii, fiind considerate de cercetatori un adevarat tezaur natural.

In cadrul Rezervatiei Naturale Tisita, turistii pot admira specii rare de plante si animale. Plantele alpino-boreale, atlantice si alpino-carpatice sunt atat de pretuite incat valoarea acestora a transformat intreaga regiune intr-o adevarata rezervatie protejata de forta distructiva a omului.

Ajunsi in Rezervatia Naturala Tisita turistii sunt incantati sa observe niste vai destul de inalte si lungi, capatand aspecte de canion. De asemenea, sunt surprinsi de linistea, dar si de murmurul paraurilor ce inconjoara intreaga regiune.

Bine de stiut:

Pentru a ajunge la Rezervatia Naturala Tisita este nevoie sa urmati cursul drumului 2D din directia Focsani-Targu Secuiesc, fiind foarte aproape de aceasta localitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.