Partiile de schi din Borsa

In Borsa sunt doua partii de schi omologate si anume:

1. Stiol – medie, 1000 m
2. Poiana – medie, 2000 m

Ambele partii sunt deservite de teleferic si anume: telescaun pentru 2 persoane (Poiana) si teleschi (varful Stiol).Harta-partii-schi-Borsa-Maramures

Tot aici este si cea mai lunga trambulina naturala din Europa (90) m. Instalatiile de transport pe cablu includ linii de teleferic si teleschii, care leaga statiunea de Varful Runcul Ştiolului (1.611 m).

Turistii care nu poseda propriul echipament pentru schiat trebuie sa stie ca se pot inchiria echipamente speciale de tipul schiurilor, betelor si a claparilor, vor putea inchiria pana si schibob-uri. Siguranta turistilor pe partiile de schi din aceasta statiune montana este mentinuta de catre serviciul de salvamont.

Tot in cadrul statiunii Borsa vom intalni si prima trambulina de sarituri cu schiurile care a fost natural amenajata, aceasta este unica pe continentul european si are 50 de metri inaltime. Chiar si turistii care indragesc snowboard-ul vor putea regasi partia halfpipe, acesta fiind ideala pentru practicarea acestui sport de iarna.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.