Statiunea Nassfeld, Austria

Sonnenalpe Nassfeld Skiarena este cea mai mare regiune de schi din Karintia, cu 110 km de partii, care sunt deservite de 30 de instalatii ultramoderne de transport pe cablu.

Statiunea se afla intre primele zece cele mai bune regiuni de schi din Austria. Aici gasim cea mai lunga legatura de transport pe cablu din Europa, Millenium Expres, care leaga Gailtal de Nassfeld. Cu ajutorul acesteia schiorii si snowboarderii pot ajunge pe varful muntelui in doar 17 min., la altitudinea de 2000 m. De aici se poate ajunge in vale pe partia Carnia, cu o lungime de 7,6 km si o diferenta de nivel 1200 m. Statiunea Nassfeld - Austria
Treimea inferioara a partiei in fiecare vineri se transforma in cea mai lunga partie nocturna din Alpi si totodata unul dintre cele mai cautate locuri de distractie din zona. Carnia este cea mai lunga partie nocturna din Europa; pe marginea ei gasim numeroase pensiuni, hoteluri, restaurante si baruri.

Regiunea de schi dispune de 30 instalatii de transport pe cablu, cu o capacitate de 40 000 pers/ora! Reteaua de instalatii este alcatuita din: 5 telecabine, 3 telescaune de 6 pers., 4 telescaune de 4 pers., respectiv 18 telescaune, cu ajutorul carora putem schia la o altitudine de 1500 m, intr-o regiune de 110 km.

Cel mai mare si modern Skiarena din Karintia ofera aventuri de neuitat nu numai schiorilor ci si snowboarderilor. Statiunea Nassfeld - Austria 1
56 km de poteci amenajate pe timp de iarna, 5 partii de sanius nocturn, cel mai mare patinoar natural din Europa pe lacul Weissen si o „partie” speciala de „golf pe geata” asigura ca toti cei care viziteaza statiunea sa aiba parte de o vacanta de neuitat.

Regiunea de schi se afla in apropierea granitei cu Italia in Alpii Karintiei, avand o clima placuta cu multe zile insorite, dar totusi cu conditii de zapada sigura. Pentru orice eventualitate si aceasta superstatiune austriaca este dotata cu o retea impresionanta de tunuri de zapada.

Snowboarderii au la dispozitie doua funpark-uri la Gartnerkofel si inca doua snowboard parcuri unde sunt organizate numeroase concursuri internationale.

Copiii pot incerca primele alunecari in Scoala de schi Bobo, unde instructorul este localnicul „Pinguin Bobo”. Statiunea Nassfeld - Austria 2
Idea directorului scolii de schi a fost atat de reusita, incat se deschid din ce in ce mai multe scoli din acest brand in Karintia. In conceptia lui – si are din ce in ce mai multi instructori care urmaresc metoda – schiul nu se poate invata la aceea varsta decat cu ajutorul jocului si distractiei.

In Bobo Club din Skiarena Karnten am Nassfeld cei mici invata primele alunecari in timp ce construiesc iglu de gheata si om de zapada, pe cand copiii mai mari pot invata tehnicile de cadere pe un tobogan gonflabil. Statiunea Nassfeld harta schi
Ca noutate s-a introdus bonus-cardul reincarcabil, cu care turistii pot plati fara cash la restaurante, scoli de schi, centre de inchirieri, hoteluri si pensiuni, iar in unele locuri inlocuieste si cheia de la camera de hotel!

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.