Schi Sonnenkopf, Austria

Regiunea de schi Sonnenkopf a fost inaugurata in anul 1975, iar in ultimii ani a trecut printr – un process de modernizare, care in primul rand a vizat instalatiile de transport pe cablu: au fost investite 10 milioane de Euro in telecabina de 8 locuri, care urca chiar pana la platoul Sonnenkopf (1840 m), dar si telescaunul Obermur de 2 km a fost schimbat pe unul modern de 4 locuri.Regiunea are un microclimat specific si in asa fel sezonul de schi tine pana in luna aprilie, in special platoul Sonnenkopf pastreaza excelent zapada.

Va recomandam skipassul regional 4+2, cu care aveti acces 2 zile si in regiunea Ski Arlberg cu 280 km de partii.

Pentru copii recomandam complexul Schneemannland, unde cei mici pot efectua primele alunecari intre personajele cele mai indragite din desene animate, impreuna cu instructori profesionisti, specializati pentru aceasta categorie de varsta. In timpul acesta parintii pot schia linistiti, copii sunt in siguranta!

Cea mai lunga partie din statiune, Vermalen, are 8 km lungime cu o diferenta de nivel de 1300 m. Porneste de la Glattingrat si coboara pana in valea Sonnenkopf.

 

Daca nu sunteti amator de schi, gasiti o gama larga de activitati „albe”: trasee montane preparate, posibilitati nelimitate pentru ture cu rachete de zapada, iar partie de sanius ofera distractie nu numai pentru copii. Merita sa incercati, dar atentie, rasul este contagios!

Ca posibilitati de apres ski va recomandam barul Kelobar, un bar care merita chiar mai multe vizite intr – un sejur. Usor de gasiti, la statia de vale a skiliftului Sonnenkopf.

Date Tehnice:

  • Elevation info: 1000 m – 2300 m (Difference 1300 m)

Dificultate partii km:

  • albastru – 12,8 km
  • rosu – 15,9 km
  • negru – 1 km

Preturi:

  • Adulti 41 euro/zi
  • Adolescenti: 34 euro/zi
  • Copii: 24 euro/zi

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.