Regiunea de schi Zillertal – Tux, Austria

Zillertal – Tux este cea mai mare regiune de schi si snowboard din valea tiroliana Ziller.

Din aceasta regiune mai demult au facut parte doar statiunile Zell, Gerlos, Hippach si Konigsleiten/Wald, dar intre timp s – a alaturat si regiunea Hochkrimml – Gerlosplatte din Salzburg. regiunea-de-schi-zillertal-tux-austria
Statiunea Gerlos, cu cei 143 km de partii, deserviti de 51 de instalatii de transport pe cablu moderne, este considerata cea mai mare si cea mai moderna statiune din Austria.

Ca dovada a popularitatii statiunii, sunt zilele in care sunt prezenti peste 20 000 de schiori si snowboarderi! Dupa o zi obositoare ei sunt asteptati in mai mult de 40 de restaurante si baruri. Pentru snowboarderii sunt pregatite cele mai moderne funpark – uri, cu halfpipe, boardercross si bineinteles multe zone freeride, neatinse de ratracuri. Gerlos se afla in clasamentul TOP3 dintre paradisurile freeride din Austria.

Cu ajutorul Zillertal Superskipass aveti posibilitatea de a intra pe toti cei 589 km de partii de schi si snowboard, din cele 11 statiuni independente, dar totusi apropiate, dintre care cel mai mare este «leaganul de schi», Zillertal Arena. Tot acest skipass este valabil si pe partiile de pe ghetarul Hintertux. Acest ghetar ofera 60 km de partii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.