ZSL Whipsnade Zoo Luton, Anglia

Gradina Zoologica din Whipsnade este cea mai mare gradina zoologica din UK si se intinde pe 600 de acrii, fiind casa a mai mult de 2500 de animale (unele dintre ele fiind pe cale de disparitie).

Whipsnade Zoo este situata in nordul Londrei in Dunstable (Bedfordshire) si este accesibila cu masina proprie, trenul si Centrebus ruta X31 care leaga Luton cu Dunstable si Hemel Hempstead.

Pretul unui bilet este de 23.50£ la intrare si 17£ pentru copii intre 3-15 ani. Gradina Zoologica isi deschide portile la ora 10 si se inchide la ora 18. Aveti nevoie de o zi intreaga pentru a vizita gradina zoologica, nu se merita sa o vizitati pe fuga.

Unele dintre animalele pe care le puteti vedea aici sunt: canguri, aardvark, furnicar, armadillo, lemuri, lenes, aye-aye, maimute, porc spinos, serval, tigrii, kinkajou, lama, alpaca, camile, reni, girafe, okapi si gheparzi, panda rosu, elefanti, hipopotami si rinoceri.

Gradina zoologica are si o mica ferma de animale, un reptilariu, o incapere tematica pentru pasari si una pentru fluturi unde puteti obseva peste 30 de specii de fluturi din toata lumea si cum se hranesc. Gradina zoologica are si un magazin de suveniruri si diferite restaurante unde se poate lua masa.

In fiecare zi au loc diverse activitati cum ar fi hranitul lemurilor, pasari ale lumii si demonstratii acrobatice cu leii de mare. Inainte de plecare nu uitati sa vizitati si acvariul, casa a diferitelor specii de pesti din intreaga lume.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.