Stâncile albe din Dover

Colinele abrupte de cretă din Dover, de secole, un simbol mândru al „splendidei izolații” a Angliei și, de asemenea, primul semn de acasă pentru întoarcerea marinarilor, sunt încoronați la est de către castelul puternic. Stâncile occidentale poartă Shakespeare numele lui Regele Lear sa încheiat aici, iar citatul mult folosit, invocat de priveliștea stâncilor: „Această piatră prețioasă, așezată în Marea de argint”, vine de la Richard al II-lea.

Trustul național Poarta de acces la Centrul de vizitatori al stâncilor albe este cel mai bun loc pentru a începe vizitarea obiectivelor turistice din zonă și include ecrane, semne interpretative despre zonă, precum și programe despre flora și fauna acesteia. De asemenea, oferă priveliști superbe la cinci mile frumoase de coastă și peisaj rural, precum și traficul maritim pe cea mai aglomerată banda de navigație din lume. De la centru, este de asemenea posibil să explorați Fan Bay Deep Shelter, o rețea remarcabilă de tuneluri construite în timpul celui de-al doilea război mondial sub bateria de artilerie de deasupra.

Datorită uimitoarelor sale vederi asupra Canalul Canalului, Cliff White sunt, de asemenea, extrem de populare printre excursioniștii și cicliștii, cu numeroase trasee bine marcate care leagă atracțiile principale ale zonei (există chiar și un an Festivalul de mers pe jos, precum și programe de drumeții pentru copii).

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.