Muzeul Istoriei Beatles din Liverpool, Anglia

Muzeul Istoriei Beatles (The Beatles Story) este un punct de atractie turistica dedicat grupului din anii ’60, The Beatles. Acesta se afla in Albert Dock, Liverpool, Anglia.

Situat in cadrul istoric dintre Liverpool Albert Dock si Pier Head, muzeul Beatles Story este o atractie turistica tematica unica, ce duce oaspetii intr-o calatorie interesanta si incarcata de atmosfera vietii, culturii si muzicii Beatles.

Muzeul a fost deschis in mai 1990. In ultimii ani Beatles Story s-a extins considerabil, deschizand expozitii si la Mersey Ferries Terminal, in Pier Head. Celebra atractie turistica include acum zone precum Going Solo, o zona interactiva pentru copii, o cafenea Starbucks cu tematica The Beatles Store, experienta uimitoare care duce publicul intr-o calatorie magica in jurul muzicii Beatles si expozitii speciale de talie inalta.

Cele mai importante elemente includ: un ghid audio in 8 limbi diferite, povestit de sora lui John Lennon, Julia; celebrii ochelari cu lentile rotunde ai lui John Lennon; prima chitara a lui George Harrison, o calatorie muzicala cu animatie 3D si efecte speciale 4D; fotografii unice ale membrilor The Beatles si alte lucruri interesante.

The Beatles Story este deschis zilnic, in afara zilelor de 25-26 decembrie. Orarul de functionare este urmatorul: din 1 aprilie pana in 31 octombrie de la 9:00 la 19:00 si din 1 noiembrie pana in 31 martie de la 10:00 pana la 18:00.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.