Ce poti sa vizitezi in Peterborough, Anglia

Un oraș plin de viață, situat în inima orașului Cambridgeshire, Peterborough este proprietarul mândru al unei game impresionante de magazine, parcuri și atracții turistice istorice și culturale. Mai jos este o listă cu cele mai bune zece lucruri de văzut și de făcut în orașul plin de viață, pitoresc Peterborough.

Catedrala Peterborough

Construit ca o mănăstire în anii 1100, această clădire veche are priveliști spectaculoase și este situată în inima orașului, chiar lângă centrul comercial. Un loc de cult și de muzică, această catedrală spectaculoasă are un decor frumos și a fost descrisă drept una dintre cele mai frumoase catedrale din Anglia. Catedrala din Peterborough este îmbogățită în istorie, fiind locul de înmormântare a celor două regine, fiind martor la răsturnările de război civil, făcându-l un loc esențial de vizitat pentru o zi de cultură.

Program: Luni-Vineri 9:00 – 17:00, Sâmbătă 9:00 – 15:00, Duminică între orele 12:00 – 15:00

Asigurați-vă că: catedrala oferă vizitatorilor posibilitatea de a-și conduce propriile grupuri sociale

Catedrala din Catedrala, Minster, Peterborough, +44 1733 355 315

Centrul comercial Queensgate

Acasă la o varietate impresionantă de magazine de îmbrăcăminte, cafenele și restaurante, Queensgate Shopping Center are multe de oferit. Cu peste 90 de magazine și 15 săli de luat masa, această unitate de cumpărături este sigur că va satisface toate gusturile. De la bine-cunoscutele magazine de stradă, cum ar fi Primark, New Look și River Island, la o serie de magazine care oferă branduri de designer de lux, Queensgate Shopping Center oferă ziua perfectă pentru vizitatorii care speră să găsească pietre ascunse și mușcături gustoase.

Teatrul cheie

Un loc cultural și de divertisment care oferă o gamă largă de artă spectacol la cele mai bune sale, Key Theatre este situat într-o locație ideală cu vedere la râul Nene. Promitând să aducă o mulțime de divertisment și cultură în inima orașului, Key Theater oferă vizitatorilor o serie de spectacole de muzică live, dans și comedie și multe altele. Catering pentru audiențe de toate vârstele și preferințele, Key Theater este sigur că va oferi o după-amiază de divertisment pentru toată lumea.

Ferma Sacrewell

Descris ca un loc minunat pentru copii pentru a vedea animalele și pentru a alerga în peisajul rural frumos, Sacrewell Farm oferă o zi de familie perfectă afară. Cu o moară de apă din secolul al XVIII-lea și posibilitatea de a avea o plimbare cu tractorul, această fermă își va distra vizitatorii. Ferma are, de asemenea, un traseu de viață sălbatică și vânătoare de măturători, precum și o cafenea, permițând vizitatorilor să se simtă ca acasă în această atmosferă primitoare și primitoare, oferind vederi uimitoare ale părților mai rurale din Peterborough.

Greyhound Stadium

Aproape de centrul orașului Peterborough, Stadionul Greyhound este o atracție turistică populară de la deschiderea sa. Având un certificat de excelență de către TripAdvisor, acest centru de curse pentru ogari este adesea privit ca o experiență extraordinară pentru vizitatori. Cu un stadion cu aer condiționat, format din 1.000 de locuri și o gamă impresionantă de opt baruri, o cafenea și un stand de fast-food pentru a alege, stadionul oferă oaspeților o gamă largă de posibilități în timp ce se așază înapoi și se bucură de curse.

Ferry Meadows

Incredibil de popular cu familiile, datorită selecției sale de parcuri de distracții, căi de mers pe jos și pe bicicletă, plimbări cu cai, pescuit și peisaje uimitoare, Ferry Meadows este locul perfect pentru a vizita pentru o zi plăcută și relaxantă. Cu pajiști nesfârșite, lacuri și păduri, oferind vederi frumoase ale lacului, acest parc country este situat la doar trei mile de centrul orașului, plasându-l într-o locație perfectă. De asemenea, inclusiv cafenele și un eveniment ocupat și program de activitate, Ferry Meadows este o atracție turistică excelentă.

Muzeul Peterborough

Locând o mare varietate de colecții istorice și de artă din Peterborough, Muzeul Peterborough este situat într-una dintre cele mai istorice clădiri ale orașului. Cu un număr uluitor de peste 2.000 de elemente care dețin atât importanță națională, cât și internațională, muzeul promite să educe vizitatorii într-o manieră iluminantă pe o varietate de subiecte. De asemenea, oferind o grădină frumoasă și o cafenea, muzeul este perfect pentru cei care speră să-și revină asupra istoriei.

Exotic Pet Refuge

Fondată în 1984, refugiul pentru animale de companie exotice îngrijește pentru o varietate impresionantă de peste 300 de animale exotice nedorite, abandonate sau abuzate, precum și pentru salvarea vieții sălbatice britanice. Oferind adăpost pentru maimuțe, bufnițe, un râs și o serie de alte animale sălbatice, Exotic Pet Refuge este deschis doar pentru șase zile pe an, ceea ce face esențial să nu pierdeți. Ideal pentru o zi de familie, Exotic Pet Refuge oferă o alternativă interesantă pentru viața urbană plină de viață.

Flag Fen

Un site din epoca bronzului dezvoltat acum 3500 de ani, această atracție turistică veche este formată din peste 6.000 de cherestea și este situată printre peisajele frumoase. Oferind vizitatorilor un gust de mediu preistoric, Flag Fen este o vizită obligatorie. Oferind vederi pitorești ale peisajului din Peterborough, au fost descoperite multe artefacte de metal, piatră și oase în acest sit istoric, ceea ce îl face un loc esențial pentru a vizita turiștii în speranța de a afla mai multe despre viața din epoca bronzului.

Elton Hall și Gardens

Fiind casa ancestrală a familiei Proby din 1660, această clădire veche este o atracție turistică spectaculoasă. Oferind vederi frumoase ale orașului și un decor incredibil, Elton Hall și Gardens a fost descris ca o casă extraordinară și romantică, part-gotică. Cu o mare varietate de camere oferind interioare magnifice, vizitarea acestei case va da turiștilor o experiență autentică de viață de lux. De asemenea, oferind o selecție de grădini frumoase, Elton Hall și Gardens este un loc esențial pentru a vizita pentru o experiență de neuitat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.