Cascada Bursuc

Cascada Bursuc este situată la aproximativ 10 km sud de Mănăstirea Putna, între comuna Putna și Moldovița. Este o cascadă frumoasă de aproximativ 10 metri situată în județul Suceava, România.

Este localizată în Munții Rarău și face parte dintr-un peisaj montan spectaculos. Această cascadă este cunoscută pentru căderea sa pitorească și pentru frumusețea naturală a împrejurimilor.

La cascadă se poate ajunge în două moduri, pe un drum ce merge paralel cu pârâul și ajunge deasupra cascadei sau pe pârâu în amonte și se ajunge la baza cascadei. Se poate ajunge și dinspre Moldovița, doar că drumul este mai lung.

Noi am ajuns dinspre localitatea Moldovița pe drumul comunal 320d, care este asfaltat până aproape de Tiroliana Moldovița.

După ce am trecut de tiroliană am mai mers aproximativ 10 km până când n-am mai putut înainte din cauza exploatărilor forestiere care au stricat considerabil drumul.

ATENŢIE! La acest obiectiv turistic se ajunge doar pe jos. Dacă vrei să îţi setezi gps-ul ca să te ducă cel mai aproape de traseu cu maşina, în condiţii de drum bun, apasă pe bulina roşie. Nu există loc de parcare la indicaţia dată. 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.