Stațiunea El Médano din Tenerife

Loc de vânt puternic, a fost locul pentru diverse competiții și campionate de windsurfing, deși în ultimii ani, o creștere a numărului de hoteluri înalte și clădiri de apartamente a redus puterea acestor vânturi.

Cu toate acestea, El Médano este în continuare una dintre cele mai bune locații de windsurfing / kitesurfing din lume, cu trei puncte diferite de windsurfing, Bay (plat / umflătură), Harbour Wall (wavepot sidehore) și Cabezo Beach (wavepot onshore).
Orașul este situat lângă cele mai mari plaje naturale din Tenerife, Playa Grande și Playa La Tejita. Între plaje este La Montaña Roja („Muntele Roșu”), un con vulcanic care este o rezervație naturală protejată.

Este un loc minunat pentru a vă relaxa și a vă liniști. În fața plajei principale se află o piață mare a orașului, care ține numeroase sărbători locale, mai ales în lunile de vară și un spectacol anual anual de artificii spectaculoase în golful.

În jurul acestei piețe se găsesc numeroase baruri și restaurante unde puteți lua o cafea sau mânca tapas spaniol sau mâncare la mare. O placă de lemn drăguță și confortabilă începe de acolo și merge pe toată plaja până la plaja „zmeu” și prin „medanos” sau dunele stâncoase care sunt rezultatul eroziunii cauzate de vânt și mare.

El Medano este situat chiar la sud de aeroportul Tenerife Sud, situat în sudul Tenerife. Zgomotul aeronavelor poate fi auzit destul de regulat. Aceasta este o stațiune de coastă mică, care are o temă mai spaniolă decât majoritatea stațiunilor din sudul Tenerife, frecventată, în special în weekend, de localnici cu copiii lor, pentru a se bucura de scăldat în mările puțin adânci.

Parcarea poate fi o mare problemă la sfârșit de săptămână.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.