Parcul de cactuși, Cactualdea, Gran Canaria, Spania

Cactualdea Park, situat în Gran Canaria, este un parc tematic dedicat cactușilor și plantelor suculente din toată lumea.

Plantele suculente sunt plante care au capacitatea de a stoca apa în frunze, tulpină sau rădăcini, permitându-le să reziste perioadelor de secetă. De obicei, acestea au frunze mari, groase, care se pot umfla și stoca apa, precum și tulpină sau rădăcini modificate pentru a acumula apă.

Aceste caracteristici le permit să supraviețuiască în medii aride sau sărace în apă. Exemple de plante suculente incluse Cactușii, Agave, Aloe Vera, și mai multe altele.

Acesta oferă vizitatorilor ocazia de a admira o varietate de specii de cactus, de la cactuși mici și ornamentali, la cactuși masivi care cresc la dimensiuni impresionante.

Printre speciile de cactus care pot fi găsite în acest parc se numără Saguaro, Barrel Cactus, Prickly Pear, și mai multe altele.

Parcul include, de asemenea, o colecție impresionantă de plante suculente și flori exotic, precum și un iaz cu pești, tufe de arbusti, pomi și palmieri.

Acesta oferă vizitatorilor un mediu relaxant și pitoresc, unde pot explora natura și poate fi un loc minunat pentru a petrece timp în natură.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.