Ghid turistic Bonaire

Bonaire are o suprafata de aproximativ 288 km² si a fost parte din Antilele Olandeze pana la 10 octombrie 2010. Cel mai important oras din Bonaire este Kralendijk.

Economia Bonaire se bazeaza in principal pe turism. Infrastructura de turism din Bonaire este contemporana si se bazeaza pe statiuni. Insula este un punct principal pentru scafandrii si pentru cei care practica snorkelers. De asemenea, Bonaire are un renume mondial in ceea ce priveste scuba diving si este evaluata in mod constant printre cele mai bune locatii de scufundari din lume. Surferii vin pe partea de est a insulei pentru valurile mari si rafale de vant.

Turistii pot vizita Kralendijk, capitala plina de viata a Bonaire. Casele sale coloniale olandeze, Muzeul Boneriano Muzeul si Fort Oranje ofera o privire in trecutul insulei, in timp ce promenada de pe malul oceanului ofera privelisti uimitoare. De asemenea, turistii pot merge in Rincon, cel mai vechi oras fondat in Bonaire. Sclavii din Africa, adusi de spanioli, au fost, adapostiti aici. Astazi, orasul este un colaj fermecator de cabane pastel.

Iubitorii jocurilor acvatice pot avea posibilitatea unica de a vizita Bonaire Marine Park, o destinatie de top in lume pentru scafandri si cei care practica snorkelers. Bonaire Marine Park este in sine un efort magnific si de pionierat in conservarea ecologiei subacvatice nepretuite din Caraibe. Pe de alta parte, Lac Bay este un paradis pentru windsurferi, cu ape netede si clare, iar Washington-Slagbaai National Park ofera flora si fauna fascinante.

Prin toate activitatile pe care turistii le pot practica si prin frumusetea unica a locurilor, Bonaire poate fi cu siguranta locul unei vacante ideale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.