Ghid turistic Saint Martin

Saint Martin este o insula impartita intre colectivitatea franceza Saint-Martin si teritoriul danez Sint Maarten. Este unul dintre cele mai mici teritorii impartit intre doua tari.

Cele mai importante orase sunt Philipsburg, capitala partii daneze; Marigot, capitala partii franceze si Grand Case, oras aflat pe partea franceza, unde veti gasi restaurante excelente.

Va recomandam sa faceti o vizita la Butterfly Farm, aflata in Quartier d’Orleans. Este deschisa zilnic in intervalul 9:00-15:00 si tariful de intrare este de 12 dolari. Veti avea posibilitatea sa admirati sute de fluturi colorati care zboara sub corturi de plasa. O alta destinatie pe care v-o recomandam este Pic du Paradis, cel mai inalt punct de pe insula, cu o inaltime de 427 de metri, de unde veti avea privelisti minunate asupra Saint Martin. Drumul catre Pic du Paradis necesita o calatorie cu un autoturism 4×4.

Plajele sunt principala atractie a insulei Saint Martin. Sunt 37 la numar si aproape pe fiecare dintre ele sunt construite hoteluri. Toate plajele din Saint Martin sunt ideale pentru inot si bronzat si acopera o gama variata de preferinte, de la cele care ofera tot felul de facilitati distractive, pana la cele izolate, unde linistea este cuvantul de ordine.

Si cafenelele si barurile de pe plaja sunt foarte apreciate de turisti, acolo avand posibilitatea sa manance unele dintre cele mai bune feluri de mancare de inspiratie europeana si caraibiana.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.