Plaja Konyaalti sau Beach Park, Antalya, Turcia

Plaja Konyaalti este situată în vestul Antalya, lângă Munții Taur. Linia de coastă de 8 km lungime și 50 m lățime se întinde de la Beach Park până la portul comercial.

Plaja este acoperită de pietricele mici și de dimensiuni medii. Coborârea este lină, dar apa adâncă începe la câțiva metri de mal. Fundul mării este curat și acoperit cu pietricele.

Marea este în mare parte calmă. Valurile joase se formează pe vreme cu vânt.

Plaja este dotată cu dușuri, toalete, vestiare și șezlonguri și umbrele cu plată, dar vizitatorii preferă să-și aducă propriile echipamente și să se așeze pe propriile prosoape.

Zona și apele de coastă sunt curățate în mod regulat. Plaja a primit de mai multe ori steagul albastru pentru nivelul său ecologic ridicat și dotările pe care le are.

Konyaalti este o plajă foarte populară și aglomerată, unde puteți întâlni vizitatori de toate vârstele. Mulți localnici, turiști cu copii și tineri oaspeți din toată lumea vin aici.

Nu există zone private sau păzite pe plajă. Plaja este gratuită și accesibilă tuturor.

Datorită lungimii plajei, oricine își poate găsi un loc în orice moment al zilei. Concentrația de sare în Konyaalti este mai mare decât în ​​alte locuri. Konyaalti este foarte popular printre pasionații de înot.

Apa de aici este destul de adâncă pentru sesiuni lungi de înot, iar izvoarele reci care creează curenți reci fac zilele cele mai fierbinți foarte frumoase. Înotătorilor și copiilor fără experiență li se recomandă să înoate cu dispozitive gonflabile care pot fi achiziționate în magazinele din apropiere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.