Castelul Cimenlik, Turcia

Castelul Cimenlik, care acum servește ca un muzeu militar, a fost construit de Fatih Sultan Mehmet în 1462.

În plus față de colectarea existent de artilerie în Cimenlik Cetatea, materiale, donate de persoane care doresc și fundațiile private, s-au adunat și folosite pentru a îmbogăți această colecție. În timpul acestei întreprinderi, o echipa de voluntari, de asemenea, căutat pe câmpul de luptă. În plus, arhive și listele de inventar au fost bine cercetate.

Această clădire datează din 1927 a fost convertit la un muzeu din Cimenlik Fortress. Cealaltă clădire datând de la 1954 a fost convertit la un birou de management muzeu. În cele din urmă, construcția muzeului a fost finalizată, atunci când replica 1/1 raportul dintre stratul Nusret Mine, eroul din 18 martie 1915 Naval Victoriei, a fost plasat pe platforma, care a fost special conceput în parc. Replica a fost construit de la Istanbul Shipyard comandă.Castelul Cimenlik

Ca rezultat al tot acest efort, muzeul a început să ofere servicii cu numele „strâmtoarea Çanakkale Muzeul de comandă” la 18 martie 1982.

Muzeul a continuat activitățile sale deținute de un funcționar public sub controlul Comandamentul Central. De atunci, numele a fost schimbat muzeului ca Muzeul de Management Militar și primele personalul cu un rang a fost numit.

Aranjamentul expoziție a muzeului a fost reînnoit în direcțiile de Comandamentul Forțelor Navale în 1995 și până în 1999 acest aranjament a mers mai departe. Ca o necesitate de muzee moderne, conceptul contemporan de muzeologie a fost început să fie practicată fără disarranging expozițiile deja existente în 1999. În cadrul acestui proiect, prezentare interactivă a fost furnizat pentru vizitatori.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.