Brambura Park, jud Sibiu, Romania

Brambura Park Casa Întoarsă din Avrig, județul Sibiu s-a deschis la data de 1 Iunie 2022, cel mai nou parc de distracții din Sibiu unde persoanele de toate vârstele vor descoperi ce înseamnă distracție fără gravitație.

Parcul se află pe Valea Avrigului, la o distanță de 30 km de Sibiu, 15 km de Porumbacu de Sus unde găsiți Castelul de Lut si Povestea Calendarului si 50 km de Bâlea Lac.

În Brambura Park, pe lânga partea de food și Casa Întoarsa se mai află si un MiniZoo cu Alpaca, căprițe pitice și iepurași unde se afla într-o Pădure fermecată iar pentru copii există următoarele locuri de joacă: trambuline clasice, leagăne, tiroliană, cățărătoare tip pânză de păianjen ș.a.

Contra-cost exista si o zona de topogane gonflabile si trambuline uriase la pretul de 10 lei/30 minute, iar pentru grupuri de copii se pot include pentru 5 lei.

Brambura Park se intinde pe o suprafață de 6 hectare iar parcarea este gratuită. Nu este nevoie de rezervare decât dacă doriți să luați masa pentru a se pregăti totul profesional, proaspăt și aranjamentul meselor.

Cea mai ”trăsnită” casă din judeţul Sibiu, construită cu acoperişul în jos, reprezintă un magnet pentru turiştii de pretutindeni, ea devenind ”vedeta” ultimelor luni în cunoscuta zonă turistică numită „Valea Avrigului”, unde se află numeroase cabane şi pensiuni.
Casa răsturnată este singura de acest fel din judeţ, potrivit Asociaţiei Judeţene de Turism, şi printre puţinele din România.

Prețul biletului întreg este de 30 lei, dar pentru grupurile mai mari de 20 persoane prețul este de 25 lei/ persoană unde ghizii si șoferii au intrarea gratis în Parc și Casa Întoarsă + o cafea sau limonadă.

În incita parcului există o terasă generoasă de 500 locuri în exterior si 80 locuri în interior unde se poate servii masa, sau chiar să vă pregătească un meniu ce include o ciorbă, un fel principal și desert la prețul de 40 lei pentru grupuri, iar meniurile pentru copii sunt la pretul de 30 lei.

În bucătăria proprie totul este proaspăt si făcut de personalul parcului, bine pregătit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.