Plaja Petani

Plaja este localizata in nordul insulei Kefalonia iar local plaja se mai numeste si “Xoura’s beach”, dupa numele celui care a deschis primul o taverna in aceasta superba zona.

Petani Beach este una dintre cele mai spectaculoase plaje de pe insula, localizata intr-un golf natural in forma de potcoava, asa cum se poate vedea si in poza, inconjurata de un perete de stanca urias. Este o fasie de 600 de metri cu pietricele mici de marmura de un alb stralucitor, si o apa limpede precum cristalul.

Petani Beach nu este atat cunoscuta ca alte plaje celebre din Grecia, principalul motiv fiind chiar transportul. Pentru a ajunge pe plaja ai nevoie de autoturism iar taxiul poate fi o alternativa cam scumpa. Insa cea mai ieftina solutie este de a inchiria un scooter sau chiar o motocicleta. Luati in calcul ca uneori vantul este foarte puternic, atat pe insula cat si pe plaja.

Plaja dispune de turnuri de salvamar si este recompensata cu „Blue Flag”.

[om_gmap zoom=”9″ lat=”38.260821427608″ lng=”20.376598469043984″ marker=”https://www.trecator.ro/wp-content/uploads/2015/08/7.png” ]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.