Madame Tussauds, Praga

Muzeul Madame Tussauds din Praga este situat în apropierea celebrei piețe Wenceslas, în inima orașului. Acesta are trei etaje și oferă o varietate de experiențe interactiv și expoziții tematice.

Pe primul etaj, vizitatorii sunt întâmpinați cu o zonă de recepție și un studio foto, unde pot lua poze cu un fundal tematic. Apoi, există o expoziție despre istoria orașului Praga, care prezintă momente importante din istoria orașului, începând din secolul al IX-lea și până în prezent.

Expoziția conține obiecte autentice, precum monede, hărți și artefacte istorice, precum și figurine de ceară ale personalităților istorice importante din Praga, cum ar fi împăratul Rudolf al II-lea și astronomul Tycho Brahe.

Pe etajul doi, vizitatorii pot găsi o colecție impresionantă de figurine de ceară ale unor personalități celebre din întreaga lume. Printre acestea se numără actori, muzicieni, sportivi și politicieni, precum Elvis Presley, Madonna, Michael Jackson, Barack Obama, Muhammad Ali și mulți alții.

Fiecare figurină este creată manual și este atent detaliată pentru a fi cât mai realistă posibil.

Etajul trei găzduiește o varietate de experiențe interactive, cum ar fi o simulare de realitate virtuală care îi plasează pe vizitatori într-un joc video, o zonă de joacă pentru copii, o expoziție despre lumea modei și o expoziție despre personalitățile cehilor celebre.

Una dintre atracțiile principale ale muzeului este și o experiență de „la vie en rose”, care permite vizitatorilor să intre într-un decor al unui salon francez clasic și să ia parte la o experiență virtuală de dans și muzică.

În general, Madame Tussauds Praga este o destinație populară pentru turiști care doresc să se bucure de o experiență interactivă și distractivă, dar și să admire figurinele de ceară impresionante și realiste ale personalităților celebre.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.