Schi ghetarul Kaunertaler Gletscher

Ghetarul Kaunertal este unul din cei mai tineri ghetari – dar nu ca vechime de formare ci cu privire la public. Tinerii amatori de freeski si snowboard se intalnesc de ani de zile in parcul Snowpark Kaunertal. Acolo are loc din 14 pana in 16 octombrie iarasi legendarul KaunertalOpening.

Cu competitii, party-uri si un mare eveniment de testare boarderii si schiorii de free sarbatoresc noul sezon snowpark. Pentru ceilalti distractia pe schiuri pe ghetarul Kaunertal incepe deja la sfarsitul lunii septembrie. Si doar o luna mai tarziu, de la inceputul lui noiembrie, va puteti bucura de pistele cu pana la 1.000 metri altitudine. Pistele late cu zapada naturala si peisajul muntilor atrag schiorii si snowboarderii in Kaunertal de la inceputul sezonului si pana la sfarsitul primaverii. 

Pe langa liniste si natura adevarata exista si altele de vazut si de incercat in afara partiilor. De pe platforma cu panorama de la telecabina Karlesjochbahn, de la 3.108 metri, se vede de exemplu peste varfurile coltului celor trei tari, Austria-Italia-Elvetia. Si pentru freerideri Kaunertal reprezinta o atractie pentru ca aici exista variante de 30 kilometri si nenumarate tururi de schi pe muntii dimprejur de trei mii de metri.

Pe ghetarul Kaunertal siguranta se scrie cu litera mare: „Check yourline“ le aminteste freeriderilor de un comportament in siguranta pe piste. Patru panouri de-a lungul variantei Weisseejoch le atrag atentia schiorilor si snowboarderilor ca in locurile respective sa se gandeasca bine la comportamentul lor.

Apoi in primavara, cand in vale este aproape din nou sezon de baie, in snowpark-ul Kaunertal de pe ghetar actiunea este in toi.

Din 14 aprilie si pana in 28 mai 2012 se desfasoara evenimentele de primavara Spring Classics Kaunertal, cu competitii, locuri de fotbal si bine inteles multe party-uri. Familiile se pot bucura in Kaunertal pe parcursul intregii ierni de oferte atractive: Copiii pana la zece ani insotiti de un parinte schiaza gratuit. Si cine se decide din timp poate rezerva trei nopti cazare intr-un apartament confortabil inclusiv un skipass pe 3 zile incepand cu 118 Euro.

Date Tehnice:

  • Elevation info: 2180 m – 3108 m (Difference 928 m)

Dificultate partii km:

  • albastru – 14,8 km
  • rosu – 4,3 km
  • negru – 2,7 km

Preturi:

  • Adulti 44 euro/zi
  • Adolescenti: 40 euro/zi
  • Copii: 28euro/zi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.