Pârtii de schi Lienzer Bergbahnen – Zettersfeld/Hochstein

Statiunea Lienz este alcatuita din doua regiuni separate, partiile fiind situate pe dealurile din jurul orasului. Pana cand versanturile insorite din Zettersfeld, cu partii relativ usoare sunt recomandate in special familiilor si incepatorilor, regiunea Hochstein este destinata schiorilor si snowboarderilor avansati, cu marea majoritate a partiilor de culoare neagra.
Un aspect comun care leaga cele doua statiuni este panorama fantastica oferita de Dolomitii din zona Lienz – ului.

Zettersfeld, situata la altitudinea de 1670 – 2278 m, cu marea majoritate a partiilor deasupra vegetatiei, este caracterizata prin partii late, bine intretinute, relativ usoare, ferite de avalanse, totalizand 18 km de posibilitati de alunecare.

Partiile sunt deservite de 1 telecabina, 3 telescaune si 3 teleschiuri. Cu toate ca majoritatea partiilor sunt rosii si albastre, nici schiorii si snowboarderii avansati nu trebuie sa ocoleasca aceasta regiune. Ei sunt asteptati cu zone freeride si cu o partie mogul. Pe partia din padure se poate cobori chiar pana in vale, la marginea orasului.
In regiunea Hochstein partiile (16 km), sunt deservite de 1 telescaun, 1 telecabina si 2 teleschiuri. Sectiunea inferioara a partiilor, unde in unele cazuri chiar este nevoie, partiile sunt dotate cu tunuri de zapada.
Zona schiabila din Hochstein este situata intre 686 si 1988 m, adica marea majoritate a partiilor se afla in padure, ceea ce usureaza situatia schiorilor si snowboarderilor in conditii meteorologice nefavorabile.

Descarcă Harta schi Lienzer Bergbahnen – Zettersfeld/Hochstein:

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.