Regiunea de schi Kitzbuhel, Austria

Kitzbühel inseamna, ca nici o alta regiune pentru concediul de iarna, farmec cu incarcatura romantica, o provocare sportiva si chef de viata: ambianta unica, de poveste, a localitatii Gamsstadt in sezonul rece, locatie geografica unica si specificul regiunii, oferta nelimitata ce cuprinde cele mai variate posibilitati de practicare a sporturilor precum si numeroase manifestari de importanta internationala fac din Kitzbühel an de an destinatia numarul 1 ideala in sezonul de iarna. Deviza pentru aceasta regiune este: lasati – va cuceriti de o lume feerica a posibilitatilor nelimitate.kitzbuhel-kirchberg-1

Destinatia pentru concediul Dvs. de iarna la superlativ
Concediul de iarna in orasul sporturilor Kitzbühel este un eveniment special: chiar si numai altitudinea intre 800 si 2.000 de metri incurajeaza hormonii fericirii, care au un efect pozitiv asupra starii generale de spirit. Cu o oferta cuprinzatoare de posibilitati de practicare a sportului si evenimente sportive, turistii isi pot exersa limitele sau pot participa in calitate de spectatori la evenimente de prima clasa. Indiferent ca este vorba de schi, sanius sau de drumetii pe schiuri –  Kitzbühel are pentru fiecare amator de sporturi oferta adecvata.

Indiferent ca este vorba de drumetii relaxante in piata de Craciun din Kitzbühel pe parcursul „staaden Zeit“,de participarea la cel mai notabil eveniment de schi al anului – la legendara cursa Hahnenkamm- sau la un confortabil Après – Ski: Kitzbühel va face sa traiti pe parcursul lunilor de iarna farmecul unic al unui mic oras monden intr – un mod de poveste. Ospitalitatea si cheful de viata primesc aici o semnificatie noua. Cine vrea sa traiasca fascinatia orasului Kitzbühel pe propria piele, acela trebuie sa intreprinda o sesiune de shopping prin orasul acoperit de zapada.

O regiune pentru sporturile de iarna isi cauta amatorii pe masura
Situat intre Kitzbüheler Horn si Hahnenkamm, la altitudinea de 800 metri, se afla regiunea Kitzbühel cea mai bine situata in zona Nordwest – Staulage, cu zapada garantata in vale din decembrie pana in aprilie. 173 de kilometri de partii excelent pregatite, 32 de kilometri de rute de schi marcate pe toate gradele de dificultate, parcuri de distractie pentru amatorii de snowboard, partii de sanius naturale, sute de kilometri de partii de schi fond si de rute de drumetie pe timp de iarna fac din zona de schi Kitz Ski Unlimited, care se intinde in sapte sate si in doua landuri federale paradisul absolut pentru iubitorii sporturilor de iarna din Alpi.

6 scoli de schi din zona de schi le stau la dispozitie incepatorilor si celor care vor sa – si perfectioneze stilul precum si un numar total de 46 instalatii moderne de teleschi si telegondola ale societatii Bergbahn AG Kitzbühel care transporta zilnic fanii sporturilor de iarna pe versantii si pe partiile inzapezite, cabane pentru schiori si snack baruri alpine.

Pentru incepatori si pentru cei care vor sa isi perfectioneze stilul regiunea ofera in plus un serviciu special si unic in intreaga Austrie: in fiecare loc din zona de schi va stau la dispozitie gratuit instalatiile de teleschi din vale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.