Statiunea Saturn

Situata intr-un golf linistit, chiar langa Mangalia, statiunea Saturn completeaza minunata riviera romaneasca prin oportunitatile de distractie si relaxare oferite celor ce ajung aici. Hotelurile, avand o capacitate de 13 000 de locuri, ofera o panorama superba asupra marii.

Pe langa acestea, Saturn mai dispune de doua sate de vacanta, Dunarea si Delta, un camping, restaurante, baruri, numeroase piscine, gradini de vara, terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, discoteci, baruri de zi si de noapte, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie.

Pentru cei pasionati de excursii, traseele turistice vor include mai intai vechiul Callatis, apoi un tur al celorlalte statiuni, precum si regiunile mai apropiate din podisul dobrogean. Toate, pentru ca sejurul pe litoral sa fie deosebit de agreabil.

Statiunea Saturn a fost construita initial pentru turistii romani si a intrat in functiune in 1973. Statiunea Saturn este situata in nordul orasului Mangalia, si in sudul statiunii Venus de care este legat printr-o plaja si un golf frumos, tipic geografiei de tip Portita sau Mamaia. Statiunea ofera cazare confortabila, la preturi accesibile, utilata cu terase in aer liber si restaurante.

Saturn, prima statiune din lantul de 5 statiuni aferente Mangaliei, se afla in continuarea acesteia la sud, fiind continuata de Venus la nord. La fel ca si Mangalia este una dintre cele mai curate, placute si linistite statiuni. Cum se lasa seara atmosfera se concentreaza in centrul Saturnului unde oamenii se plimba, merg la terase, gusta o gogoasa cu cicolata (celebre pt. statiunea Saturn) unde se fac cozi de zeci de metri, merg in parcul de distractie, ori danseaza pe ritmuri fierbinti in discotecile din Saturn.

Totul este garantat pentru o distractie continua de dimineata pana seara. Ziua, Saturnul ofera turistilor, pe langa o plaja curata, si un Aqua Park la Hotel “Balada”, precum si numeroase piscine, iar seara va puteti relaxa intr-una dintre numeroasele gradini de vara, terase, restaurante, teatru in aer liber, baruri, cluburi de noapte si discoteci.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.