Pensiunea Dana din Horezu

Pensiunea „Dana”, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend – ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele.
Amplasarea pensiunii in orasul Horezu chiar pe renumita strada Olari, o strada a traditiilor, singura strada tematica cu 40 de mesteri ceramisti populari, faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice din zona.pensiunea dana horezu La numai 2 km de oras se afla Manastirea Hurezi considerata, impreuna cu muzeul si schiturile sale, cel mai reprezentativ complex de arhitectura, definitoriu pentru stilul brancovenesc .
In imediata vecinatate a orasului se afla Complexul muzeal Maldaresti care reuneste culele Duca si Greceanu precum si casa memoriala Gh. Duca, monumente deosebite ale arhitecturii romanesti care dainuiesc vremii, in care se impleteste armonios caracterul de fortificatie al constructiei cu elemente taranesti.
Zona noastra adaposteste Manastirile Bistrita si Arnota, Cheile Bistritei si Pestera Liliecilor, precum si Schitul Papusa si Manastirea Dintr-un Lemn iar in comuna Polovragi se regaseste manastirea si pestera cu acelasi nume si splendidele chei ale Oltetului.
Muzeul Trovantilor” situat la 8 km de Horezu, declarat monument UNESCO, desfasoara in aer liber, pe vai si dealuri stranii formatiuni, denumite si pietrele care crescde la dimensiuni de cativa milimetri pana la 6-8 metri.
Statiunea Ranca aflata la numai 35 de km de Horezu ii intampina pe iubitorii sporturilor de iarna, pasionati de ski si snowboard, cu o instalatie de teleski si doua partii dintre care una cu nocturna.
Baile Govora situate in apropiere de Horezu sunt complexe balneare moderne, utilate cu facilitati pentru bai cu ape minerale iodate si sulfuroase, tratamente cu produse apicole, sali pentru aerosoli, inhalatii, aplicatii cu namol cald, electroterapii, kinetoterapii, etc. Este una dintre statiunile cele mai bogate in ape minerale bromurate iodurate din Europa si este recomandata in tratamentele bolilor respiratorii, bolilor reumatice articulare, bolilor degenerative, ca si in tratamentul disfunctiilor neurologice periferice si centrale.

Pensiunea „Dana” din Horezu este dotată cu:

 • sala de conferinte pentru organizare de seminarii, team-building, work-shop-uri, training-uri si mese festiva
 • TV color si conectare la cablu in fiecare camera
 • grup sanitar propriu in fiecare camera
 • gratar in aer liber
 • 2 pavilioane de gradina
 • acces la frigider si bucatarie pentru cei ce vor sa-si prepare masa
 • parcarea asigurata
 • masa de tenis ping-pong in aer liber
 • loc de joaca pentru copii special amenajat (leagan copii si balansoar)
 • acces gratuit la internet wireless
 • semnal orange, vodafone, zapp, cosmote
 • bancomate BCR, Raiffeisen, BRD
 • curte si gradina – zona linistita cu trafic rutier redu

Telefon rezervari: 0723978255

Email: [email protected]

Sit web: http://www.pensiuneadana.ro

[om_gmap zoom=”9″ lat=”45.1505788189175″ lng=”23.98921475862153″ marker=”https://www.trecator.ro/wp-content/uploads/2015/11/pensiune.png” ]

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.