Plaja Tuzla

A devenit cunoscută publicului larg în urmă cu câțiva ani. Odată cu numărul ridicat de turiști care vin aici a apărut și un punct de salvamar, de prim ajutor, au fost amplasate toalete ecologice și și-au făcut apariția câteva terase.

Plaja Tuzla are un farmec aparte, fiind adăpostită sub coasta sălbatică a mării. Apa are aici o culoare verde-albăstruie și a devenit una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc.

Este situată la mai puțin de 5 km de șoseaua principală care face legătura între Constanța și Mangalia. Tuzla este o comună mică, cu aproximativ 7.000 de locuitori.

Se află între Constanța și Mangalia, la o distanță de 2 km pe șoseaua DN39, imediat după Eforie Sud. Față de Costinești se află la 9 kilometri distanță.  Plaja Tuzla se găsește cam la 5 km de drumul principal, acolo unde îți poți lăsa mașina în parcarea improvizată. Cu trenul se poate ajunge până la strada Nicolae Titulescu, apoi o distanță de 30 de minute de mers pe jos.

Poți găsi mici baruri pe plajă care servesc cocktailuri, băuturi răcoritoare, dar și mâncare. Sunt situate la extremitățile plajei și au diverse feluri de mâncare, precum burgeri, midii, hamsii etc.

Dacă ești adeptul plajelor sălbatice, trebuie să știi că aici nu va răsuna muzica, nu se vor plimba vânzători de umbrele, ventilatoare sau porumb fiert pe plajă și ai parte de multă liniște, mai ales în timpul săptămânii.

Totodată trebuie să știi că aici este locul în care vii ca să te deconectezi, iar dacă ajungi pe plaja din Tuzla nici nu prea ai încotro, pentru că nu vei avea semnal la telefon, decât în câteva zone pe care va trebui să le cauți bine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.