Plaja La Steaguri din Neptun

Statiunea Neptun are una dintre cel mai bine amenajate plaje de pe litoralul romanesc, concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia, prezentandu-se ca o limba de nisip intre mare si cele doua lacuri din Neptun.

Plaja principala, cu cel mai inalt grad de popularitate, este cunoscuta ca plaja „La Steaguri” si se continua cu plaja din Jupiter, in partea de sud si cu plaja din Olimp, in partea de nord, cu care nu comunica, fiind despartita de o zona care apartine Guvernului Romaniei.

Plaja statiunii Neptun are o latime medie (30-100 m) cu un nisip fin si intrare in mare lina, cu fund nisipos, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse.

Suprafata de plaja Neptun, aflata in administrarea S.C. Neptun Olimp S.A., delimitata la nord de Teresa Briza, la est de Marea Neagra, la sud de Braseria Delfinul si la vest de un teren limitrof este apreciata pentru aspectul si proprietatile naturale, cat si pentru amenajarea si facilitatile oferite care contribuie la cresterea gradului de satisfactie al turistilor dornici de relaxare, confort, diversitate si senzatii tari.

Prin amenajarea a doua puncte nautice, in dreptul Clubului nautic Dimci si in dreptul zonei „La Steaguri”, iubitorii sportului nautic, dar si turistii dornici de distractie se pot bucura de: curse cu jet-sky-ul (clasice, stand-up), banana, colace, windsurfing si wakeboarding, caiac.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.