Eforie Aqua Park

Aflat în Eforie Nord, într-o zonă de confort cu o largă accesibilitate, mai exact in perimetrul dintre Hotelul Europa si Lacul Belona, Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat statiunilor din sudul litoralului, completand astfel necesarul de agrement al intregii zone.

Cu o capacitate de peste 3000 de locuri si cu facilitati similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se defineste ca fiind unica si principala atractie turistica ce are dotari destinate tuturor categoriilor de varsta si reuseste sa creeze astfel, premisele ideale pentru o vacanta perfecta.

Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi organizam spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu invitati speciali, oameni de cultura si cantareti celebrii.

Un lucru foarte important de mentionat este ca desi Eforie Aqua Park iubeste distractia, unul dintre principiile noastre de baza este dictat de calitatea si siguranta produselor oferite; parcul este supravegheat de salvamari si beneficiaza de echipe de prim ajutor si de urgenta, astfel incat cei care ne viziteaza sa-si poata petrece timpul liber in cele mai bune conditii.

Tarife Acces
Acest bilet oferă acces la principalele atracții ale parcului acvatic, inclusiv tobogane cu apă, piscine și o zonă de lounge.

  • Adult – 45 lei
  • Copil (< 1,50 Metri) – 35 lei

Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.