Aqua Park Divertiland Bucureşti

Parcul de distracţii Divertiland construit de catre compania Magic World Developments, a fost inaugurat pe 10 august 2012.

Este cel mai mare aqua parc din ţară si este situat la kilometrul 13, pe autostrada A1 (Bucureşti – Piteşti), în apropierea magazinului Kika Militari.Aqua Park Divertiland
Parcul este construit pe o suprafaţă de 35 hectare, complexul de entertainment Divertiland offera un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activităţilor sportive şi SPA.
Plaja include 27 de tobogane, precum Kilimanjaro, Waterfall, Rainbow Tower, Snake Pitt, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari.

Vizitatorii se pot distra şi la piscina cu valuri, care produce, la fiecare 30 de secunde, valuri de diferite mărimi şi recreează atmosfera unei insule tropicale. Parcul mai este parcurs şi de un Râu Leneş, care îi va purta alene, pe o distanţă de 1 km, pe clienţii care vor să se relaxeze pe saltele.

Lazy River (n.red – Râul Leneş) are în centru şi o cetate a ploii, Splash Attack (foto), care este echipată cu un labirint al distracţiei pentru copii.

Pentru cine vrea sa se bucure de soare si apa, dar nu are timp de un drum la mare parcul de distracţii Divertiland poate fi solutia optima.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.