Playa Ojos de Garza, Gran Canaria, Spania

Playa Ojos de Garza este o plajă mică, dar frumoasă, situată pe coasta estică a insulei Gran Canaria, în apropierea localității Telde. Este o plajă destul de liniștită, care nu este foarte cunoscută în rândul turiștilor și este frecventată mai ales de către localnici.

Plaja este cunoscută pentru formațiunile stâncoase și pentru nisipul negru, care oferă un contrast interesant cu albastrul intens al oceanului. Este o plajă populară printre surferi și kiteboarderi, datorită vânturilor puternice care suflă în zonă.

De asemenea, plaja este o locație ideală pentru cei care doresc să facă o plimbare plăcută pe malul mării sau să facă un picnic într-un mediu natural impresionant.

Pe malul plajei se află câteva baruri și restaurante locale, unde se pot savura preparate din pește și fructe de mare proaspete, precum și alte specialități tradiționale canariene.

De asemenea, zona este cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cu stânci și peșteri spectaculoase, precum și cu vedere impresionantă asupra oceanului.

Accesul la plajă este ușor prin intermediul unei căi de acces care leagă plaja cu șoseaua principală. Există, de asemenea, un parc de mașini situat lângă plajă, ceea ce face ca accesul să fie ușor și pentru cei care călătoresc cu mașina.

În general, Playa Ojos de Garza este o plajă frumoasă și liniștită, care merită vizitată dacă doriți să descoperiți o zonă mai puțin aglomerată a insulei Gran Canaria.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.