Playa de la Laja, Gran Canaria, Spania

Playa de la Laja este o plajă naturală situată la nord-est de orașul Las Palmas de Gran Canaria, în insula Gran Canaria. Această plajă se remarcă prin nisipul său negru vulcanic și deși poate fi mai puțin atractivă la prima vedere decât plajele cu nisip alb, este una dintre cele mai populare și mai iubite plaje de către localnicii din zonă.

Cu o lungime de aproximativ 1 km, plaja este foarte populară pentru înot, surfing, windsurfing și kitesurfing, datorită valurilor puternice și vânturilor constante. Pe plajă sunt oferite o serie de facilități, cum ar fi locuri de parcare, dusuri și băi publice, precum și câteva baruri și restaurante.

Un alt aspect interesant al plajei este că nisipul său brun-cenușiu poate acumula căldura soarelui și poate rămâne cald până târziu în seara, astfel încât acesta poate fi excelent pentru a ajuta la ameliorarea durerilor osoase sau musculare. În plus, deoarece plaja este orientată spre est, vizitatorii pot beneficia de un apus de soare spectaculos.

Deși înotul în această plajă este considerat sigur datorită digului artificial amplasat în mijlocul coastei, este întotdeauna recomandabil să verificăm culorile drapelului înainte de a intra în apă, deoarece curenții puternici din nord pot face înotul periculos în anumite condiții.

În concluzie, Playa de la Laja este o destinație populară pentru turiști și localnici, oferind o atmosferă relaxantă, o priveliște frumoasă a oceanului și o gamă variată de activități.

Această plajă naturală cu nisip negru vulcanic reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze un altfel de decor al unei plaje.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.