Playa de Amadores, Gran Canaria, Spania

Plaja Amadores se află în sud-vestul insulei Gran Canaria și este o plajă artificială, perfectă pentru relaxare la soare.

Plaja este protejată de două diguri, astfel încât apa este mereu calmă și nisipul alb este acoperit cu șezlonguri ideale pentru plajă. Puteți petrece ore întregi în apa calmă de aici, deoarece nu există activități precum jocuri cu mingea sau sporturi acvatice pe plajă.

Priveliștea asupra apusului soarelui în spatele vulcanului Teide din Tenerife este o modalitate perfectă de a încheia o zi pe Plaja Amadores.

Plaja Amadores este legată de stațiunea Puerto Rico prin intermediul unei promenade pe malul mării, lungă doar un kilometru.

Plaja se află într-un golf înconjurat de hoteluri și apartamente și a primit acreditarea Blue Flag din 2004, datorită serviciilor de calitate oferite, cum ar fi închirierea șezlongurilor și umbrelor de soare, parcarea cu plată, precum și restaurantele și magazinele aflate aproape de nisip.

Plaja este prevăzută cu scaune amfibii, balustrade, bariere și toate facilitățile necesare pentru ca vizitatorii cu dizabilități să se bucure de baia în siguranță.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.