Statiunea Beldibi Turcia

Beldibi este un oraș stațiune balneară în Lycia, pe coasta mediteraneană a Turciei, la vest de orasul Antalya. Acesta este situat la jumătatea distanței între Antalya și Kemer.
Beldibi este centrat in jurul turism. Cea mai mare parte a orașului este stabilită astfel încât stațiunile sunt situate de-a lungul mării din Atatürk Caddesi și mall-uri sunt situate în partea cu Munții Taurus. Banda de mall-uri conține magazine de îmbrăcăminte, farmacii, magazine și restaurante. Statiunea Beldibi Turcia 1Beldibi este axat pe stațiunile situate în oraș și nu are în sine atractii. Exista parcuri publice pe litoral, aflate in apropiere de orașul de-a lungul D400.
Două obiective specifice sunt rămășițele Stone Age pestera (cu pictura pestera), la marginea de nord a Beldibi și ruinele unei capele bizantine din sudul îndepărtat de pe malul de nord al râului Goynuk.
Marile hoteluri sunt, de obicei, în grădini spațioase cu vedere la mare. O plajă publică se află în partea de nord a orasului. Se poate găsi, de asemenea, mai multe discoteci, baruri mari și ascuns într-o stradă laterală Traudes Cafe, unde există întotdeauna mâncare bună și prăjituri de casă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.