Orasul Kutahya Turcia

Vechile case din lemn și stuc din Kutahya sunt pitoresti. Casa maghiară (Muzeul Kossouth) și cele de pe strada Germian sunt cele mai interesante. Kutahya este, de asemenea, un centru de izvoare termale cu Harlek – Ilica, Muratdagi – Gediz și Eynal – Simav, printre cele mai renumite. La Murat Mountain există facilități de camping, inclusiv izvoarele calde în mijlocul unui peisaj încântător.

La sud-vest de Kutahya un oraș antic va asteapta pentru o excursie arheologică excentrică, Cavdarhisar (Aizanoi vechi) are una dintre templele romane bine conservate în Anatolia; Templul lui Zeus. Datând din timpul lui Hadrian, a fost construit pentru închinarea lui Zeus și, de asemenea, zeița fertilității anatoliană Kybele.Orasul Kutahya Turcia

Să nu pierdeți, de asemenea, un stadion roman frumos și un teatru, la o scurtă plimbare de la acest templu. O cetate bizantina, Hidirlik Moscheea Seljuk, Balikli Bath, Bedesten otoman, Moscheea Saadettin, Băile Sengul sunt doar câteva dintre cel mai importante ramasite istorice islamice în Kutahya. Există, de asemenea, un muzeu frumos plin de descoperiri din Aizanoi.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.