Playa de Papagayo, Lanzarote, Insulele Canare

Playa de Papagayo este a cincea plajă ca popularitate în cadrul ansamblului cunoscut sub numele de Playas de Papagayo. Se află în partea de sud a municipiului Yaiza, mai precis, în localitatea Playa Blanca. Aceste plaje fac parte din cunoscutul Parque Natural Los Ajaches.

Traseul pentru a ajunge la această plajă poate fi parcurs în diferite moduri, în funcție de preferințele dumneavoastră în ceea ce privește excursiile și descoperirea de locuri noi. Dacă preferați mai mult confortul, puteți face drumul cu mașina.

Pentru a ajunge acolo, trebuie să vă îndreptați către capătul zonei Las Coloradas, unde veți găsi indicatoare care vă vor arăta începutul traseului către minunatele Playas de Papagayo.

Amintiți-vă că dacă mergeți cu un vehicul, va trebui să plătiți o taxă de intrare de 3€, deoarece veniturile din bilete contribuie la menținerea curățeniei și ordinei pe plaje. Acolo sunt disponibile două parcări cu spațiu suficient pentru a vă parca mașina.

Cel mai recomandat în ceea ce privește ora este să mergeți înainte de prânz, deoarece intervalul de vârf este între 2 și 4 după-amiaza. Accesul la plajă se face pe scările situate în parcarea respectivă. Timpul estimat de la Las Coloradas până la Playa de Papagayo este de aproximativ 15 minute.

Priveliștea, culoarea nisipului, nuanțele pe care le capătă cerul în decursul zilei și marea albastră fac ca fotografia să pară desprinsă dintr-o carte poștală. În plus, dacă sunteți genul de persoană care își place să se laude pe rețelele sociale cu locurile pe care le vizitează, cu siguranță Playa de Papagayo este cea mai bună alegere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.