Domeniile Ostrov

Taramul mirific al Ostrovului a tainuit si a transmis din vechi timpuri o cultura a vitei-de-vie si a vinului, ce a fost readusa la viata de noii proprietari ai S.C. Ostrovit S.A.
Domeniile Ostrov sunt situate in sud-vestul judetului Constanta, de-a lungul malului drept al Dunarii, pe terasa superioara, avand o lungime de 30 de km. Expunerea dealurilor si luciul Dunarii confera culturii vitei-de-vie conditii foarte bune pentru ca strugurii sa ajunga la maturitate deplina si sa indeplineasca toate caracteristicile organoleptice si fizico-chimice, necesare obtinerii unor vinuri de inalta calitate.

Actualii proprietari au reusit cu succes sa aduca plantatia viticola si tehnologia de vinificare la standarde europene, astfel ca drumul ce trebuie urmat pentru a realiza un vin de calitate superioara sa indeplineasca cele mai exigente conditii, imbutelierea vinului Domeniile Ostrov realizandu-se in cadrul cramei proprii. Vinurile obtinute in aceasta podgorie au particularitati de noblete si originalitate, care le confera o personalitate puternica si distinsa. Vinurile Domeniile Ostrov respecta si promoveaza cerintele de calitate ale Uniunii Europene. Calitatea superioara este garantata de Uniunea Europeana, prin certificarea ce atesta denumirea de origine controlata si indicatia geografica (D.O.C.-C.M.D. Oltina).

Gama vinurilor Domeniile Ostrov prin larga sa varietate, poate satisface cele mai exigente gusturi, de aceea sloganul nostru este: „Vin…pentru tine!”

Domeniile Ostrov

Turism oenologic / degustari la cramă:

La Domeniile Ostrov se organizează pachete turistice de 1, 2 si 3 zile, precum şi degustări de vin alături de mese servite cu meniuri tradiţional dobrogene. Degustările de vin pornesc de la 20 Ron la 30 Ron şi 40 Ron în care se pot degusta între 3 şi 5 sortimente de vinuri.

Facilitaţi:

– pensiune turistică 15 camere;

– restaurant cu specific local dobrogean 250 locuri;

– complex agrement ecvestru;

– centru cooperare transfrontalieră Romania-Bulgaria;

– hotel și vile cazare 25 camere.

Oana Camelia Belu: 0728 112 400,  [email protected]

Persoane de contact:

Site: www.domeniileostrov.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.