Crama Daiconi

Daiconi continua traditia vinurilor nobile din podgoria Minisului, oferind iubitorilor de vin o selectie exclusiva a celor mai expresive soiuri.

Cand alegi o sticla de vin de calitate, poti primi mai mult decat o licoare de savurat in momente speciale – vinul din gama Daiconi iti aduce traditia vechilor podgorii ale Minisului, care au atras atentia Curtii Imperiale Austriace, cu secole în urma.crama daiconi

Un vin atat de implinit precum Cadarca de Minis sau atat de proaspat precum Mustoasa de Maderat nu se pierd de-a lungul istoriei, ci dainuiesc in timp. Aroma și istoria lor bogata le veti gasi în soiurile noastre, cultivate cu grija și prelucrate cu pasiune.

Vinul este dotat cu caracteristici particulare, absolut de negasit in alte produse abtinute de om. El este plin de umanitate, de demnitate si cordialitate si cere sa ramana sub aceasta forma care il face una dintre operele care oglindesc civilizatia noastra.
Vinul nu este o bautura care rezolva exigentele noastre fiziologice, el este un nutrient al spiritului dupa cum il stim in toate momentele importante ale vietii si il consideram prietenul nostru in toate zilele aventurii noastre pe pamant. Trebuie deci sa il tratam cu demnitatea ceruta de rangul sau, sa renuntam sa-l mai consideram o banala bautura.
La ” Ferma Daiconi” am ales sa producem vin de ce-a mai buna calitate, vin din vita de vie nobila, si pentru ca nu suntem mari producatori, facem vin cu pasiune, vin de o calitate excelenta, vin curat obtinut din sucul strugurilor.crama daiconi 1
Facem vin pentru noi…, dar pentru ca recoltele au fost bogate, avem suficient pentru a oferi si celor indragostiti de aceasta licoare.
Va poftim sa degustati unul din tipurile produse de noi.

  • Adresa: Localitatea Miniş, nr. 49, Judeţul Arad
  • Telefon: +4 0722 247 976
  • Coordonate GPS: 46.132413, 21.598395

Persoană de contact/date de contact: 

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.