Crama Dealul Dorului

Construită în vie, cu dotării moderne, vase noi din inox şi stejar, instalatii de cald şi rece, două compartimente unul la suprafaţă pentru prelucrare şi unul îngropat pentru păstrare şi învechire.Crama Dealul Dorului

In inima Banatului, adapostit intre dealurile pline de legende ale Buziasului si Silagiului, se afla un loc cu un farmec aparte. E locul in care soarele isi revarsa cu mare bucurie comorile aurii, in care vantul sopteste mai lin, ploaia cade in picaturi pure iar iernile isi domolesc asprimea, parca pentru a ocroti vita de vie.

Caci locurile sunt vestite pentru vinurile minunate create aici de-a lungul timpului, intr-o indelungata traditie in care priceperea localnicilor s-a impletit cu darurile pamantului de origine vulcanica si cu clima propice cultivarii si prelucrarii strugurilor.
Podgoria Dealul Dorului are un farmec unic, indiferent de anotimp.

O plimbare prin vie va va confirma ca locul are o magie a lui, in care linistea e mai adanca, iar soapte tainice vestesc bogatia rodului din vremea culesului.
Degustarile de vin promit delicii rare, iar peisajul este fascinant.
Iar povestea merge mai departe, odata cu trecerea anilor, respectand filosofia celor care au reinsufletit dealul altadata abandonat: Cand Via are Suflet, Vinul are Calitate!

Adresa: Ferma 3, Loc. Buziaş, Jud. Timiş

Telefon: +4 0744 617 981

Site: https://www.dealuldorului.ro/

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.