Stațiunea Marsalforn, Insula Gozo, Malta

Stațiunea Marsalforn este una dintre cele mai populare stațiuni de pe insulă. În fiecare vară sute de turiști locali își petrec concediile aici inclusiv turiștii care vizitează Malta.

O plajă de nisip și pietricele mici este susținută de o promenadă ce se întinde în jurul golfului, oferind un loc plăcut de plimbare în orice moment al anului și o seară tradițională de adunare de vară atât pentru familiile locale, cât și pentru vizitatori.

Stâncile de-a lungul fiecărei părți al golfului oferă o mulțime de spațiu suplimentar pentru plajă și înot în apă mai adâncă. Acestea sunt, de asemenea, locuri bune pentru snorkelling.

Pe latura estică se adună mici bărci de pescuit, iar în timpul iernii, când aproape toți ceilalți au plecat, pescarii pot fi totuși văzuți reparându-și în liniște bărcile și punânduși plasele.

Motoarele și ambarcațiunile de navigație dau orașului un aspect plin de viață în timpul verii și există numeroase excursii cu barca, inclusiv o croazieră în jurul insulei Gozo (cu opriri de înot și snorkeling) și o excursie spre Comino și legendara Laguna Albastră.

Marsalforn este o bază populară pentru amatorii de scufundări, care pot alege dintr-o varietate de școli de scufundări.

Orașul este bine servit, de asemenea, cu restaurante, baruri, apartamente și hoteluri.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.