Plaja Nei Pori, Grecia

Statiunea Nei Pori, situată în Grecia, este o destinație turistică populară situată pe coasta estică a Peninsulei Katerini, în regiunea Macedonia Centrală.

Aceasta este cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin și apele limpezi ale Mării Egee, fiind un loc ideal pentru vacanțe de vară în familie sau pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de soare și mare.

Plaja din Nei Pori (Nei Pori Beach) este una dintre cele mai sudice plaje din zona Rivierei Olimpului si este premiata Blue Flag. Plaja de aici poate fi considerata atractia principala a statiunii si unul dintre motivele pentru care turistii revin in Nei Pori, fiind lata (intre 50-100 metri) si lunga de cativa kilometri.

Apa marii este curata in Nei Pori, plaja este de nisip, iar turistii gasesc aici destul de multe facilitati care sa le ofere tot confortul necesar la malul marii. Se practica sporturi pe plaja (volei, fotbal), insa gasesti conditii perfecte si pentru sporturile acvatice. Intrarea in apa este descrisa ca fiind destul de lina.

Vei observa ca la Nei Pori Beach exista o delimitare stricta a zonelor de plaja. Exista zonele in care poti practica sporturi pe nisip, zonele organizate cu sezlonguri si umbrele si zonele de plaja libera.

Apa marii are o temperatura medie de 26 de grade in varf de sezon, in timp ce in septembrie poate fi in continuare potrivita pentru baie in mare (are in jur de 23-24 de grade).

Nei Pori este o destinație turistică ideală pentru cei care caută o vacanță relaxantă la mare, într-un loc pitoresc și prietenos. Cu plaje frumoase, o gamă variată de activități și facilități turistice, această stațiune oferă o experiență de neuitat în Grecia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.