Gradina Zoologica din Praga

Gradina Zoologica din Praga este o binecunoscuta atractie a Pragai. Este situata in partea de nord a orasului, langa gradina botanica, intr-o zona verde dar aproape de raul Vltava. Exista locuri de parcare daca mergeti cu masina.

Gradina Zoologica din Praga (Zoo Praha) a fost construita in anul 1931, in districtul Troja din partea de nord a orasului. Gradina Zoologica se intinde pe o suprafata de 45 hectare si gazduieste mai mult de 4.600 de animale, exemplare din 630 de specii, din toata lumea.

Gradina Zoologica din Praga este una din cele mai mari gradini de acest gen din Europa. Unele dintre cele mai frumoase pavilioane sunt Jungla Indoneziana si Planeta Maimutelor, unde aveti posibilitatea de a admira o flora, dar si o fauna specifica junglei. Tot aici veti intalni o specie de maimute mici, aproape cat palma, sub numele de lemuri, cu care aveti sansa sa va jucati.

Un alt spatiu interesant pentru copii este Zona Copiilor si Gradina Zoologica pentru Copii, o zana creata special pentru acestia, unde cei mici pot intra in diferite tarcuri pentru a se juca altaturi de alte animale domestice, iepuri, oi, porci, ponei, gaini, rate si gaste. Tot aici veti gasi si mancare pentru a hrani animalele.

Adresa, preturi si orar pentru vizitarea Gradinii Zoologice din Praga

Taxa de intrare – (aprilie – septembrie): 150 CZK (adulti), 100 CZK (copii intre 3 – 15 ani, studenti, pensionari), gratis (copii sub 3 ani), 450 CZK (bilet familie, 2 adulti si 2 copii), 100 CZK (pensionari), 50 CZK (parcarea).

Daca faceti parte dintr-un grup mai mare de aproximativ 10 persoane, aveti reducere;
(octombrie – martie): 70 CZK (adulti), 40 CZK (copii intre 3 – 15 ani, studenti, pensionari), gratis (copii sub 3 ani), 200 (bilet familie, 2 adulti si 2 copii), 50 CZK (parcarea).

Daca veti cumpara cardul Troian, veti vizita Gradina Zoologica, Gradina Botanica si Castelul Troian.

Preturile pentru card sunt:

  • pentru adulti 200 CZK,
  • pentru copii 100 CZK
  • pentru familie 500 CZK..

Program: 09.00 – 16.00 (iarna), 09.00 – 19.00 (restul anului)
Adresa: Strada Trojskeho Zamku 120, Troja
Transport: Metrou: linia C (statia Holesovice), apoi autobuzul 112 pana la capat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.