Statiunea Cepelare, Bulgaria

Chepelare este o destinatie de vacanta preferata de multi oameni pe tot parcursul anului. În timpul verii, turistii se pot bucura de drumeții, călărie și diverse alte activități în aer liber. Iarna este celebru pentru zapada satisfăcătoare care garantează iubitorilor de schi și snowboard o mulțime de distracție.
Aproape 38 ani dupa prima cursa pentru ďż˝Chepelare Cupďż˝ in 1970, in 2008 Statiunea Chepelare a intampinat turisti cu aproape 20 km partii de schi. Partiile de schi existente au fost bine pregatite si marcate in conformitate cu standardele europene. Statiunea Cepelare, Bulgaria 3
Una dintre principalele partii de schi in centru este pentru schiori avansati . Aceasta se intinde pe o lungime de 3250 m. si este echipata cu 47, cele mai bune tunuri de zapada, produse de compania franco-americana Johnson Controls. Acestea ar permite acoperirea pistei cu zapada artificiala in termen de 100 ore la temperatura aerului -3 C.
Preferata de schiorii intermediari este partia turistica de 6 km. lungime. Pentru toata lumea, cu un spirit de aventura Chepelare ofera partii cu zapada mare.
Chepelare este prima statiune din Bulgaria, cu difuzare gratuita de internet wireless in zona de schi.
Disponibil pentru iubitorii sporturilor de iarna este un lift modern cu 4 scaune, cu o capacitate de 2000 persoane pe ora. Acesta acopera distanĹŁa de 2700 metri din orasul Chepelare pana la varful Mechi Chal in doar 9 minute. Linia de lift a fost construita de catre societatea franceza Pomagalski.
Pentru prima data in Bulgaria aici se foloseste un sistem special de admitere turistica proiectat de compania austriaca.
Acesta va permite accesul fara probleme la lift, chiar in timpul orelor de varf ale zilei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.