Castelul Warwick

Castelul Warwick a fost ridicat în anul 914 d.Hr. ca fortificaţie pentru a proteja aşezarea de invazia daneză ce reprezenta o ameninţare pentru regatul anglo-saxon al Merciei. Mai târziu, a fost mărit de către William Cuceritorul şi transformat în anul 1068 într-o fortăreaţă. Fortificaţiile au fost îmbunătăţite apoi în timpul regelui Richard al III-lea până când acesta a fost ucis în Bătălia de la Bosworth din 1485.
Castelul Warwick a fost locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze si reprezinta cel mai frumos castel medieval al Angliei. Se pot vizita temniţele castelului, fortificaţiile, încăperile, Grădina Trandafirului şi grădinile oficiale. Apartamentele private ce copiaza încăperile de la sfârşitul secolului al XIX-lea, conţin expoziţii cu figuri de ceară.
Peste fluviul Avon este situată Insula, unde bufonii, artizanii şi arcaşii işi dovedesc aptitudinile chiar şi în zilele noastre în lunile de vară, când sunt organizate numeroase întreceri şi concursuri, ceea ce face din Castelul Warwick locul ideal pentru a-ti petrece o zi relaxanta in familie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.