Acvariul din Niagara, New York

Acvariul din Niagara oferă vizitatorilor oportunitatea de a vedea și de a învăța despre mai mult de 1200 de animale marine și de apă dulce, care reprezintă peste 200 de specii diferite. Aceste animale sunt găzduite într-o varietate de medii de viață, inclusiv recife de corali, bazine cu apă sărată, apă dulce, groti și altele.

Unul dintre cele mai impresionante exponate ale acvariului este Shark & Ray Bay, care găzduiește diverse specii de rechini și de raie, inclusiv rechinul tigru, rechinul alb, rechinul cu coadă de falcă și multe altele. Vizitatorii pot vedea aceste animale de aproape și pot afla mai multe despre comportamentul lor și despre cum sunt protejate aceste specii.

Acvariul are și o secțiune specială dedicată pinguinilor, unde vizitatorii pot vedea mai multe specii de pinguini, inclusiv pinguinul regal, pinguinul crestat, pinguinul macaroni și altele. De asemenea, există și o secțiune dedicată reptilelor, care găzduiește diverse specii de șerpi, șopârle și broaște țestoase.

Acvariul din Niagara are, de asemenea, un program de îngrijire și de reabilitare pentru animalele marine rănite sau bolnave. Prin intermediul acestui program, acvariul oferă îngrijire medicală și recuperare pentru animale, iar unele dintre ele sunt eliberate înapoi în mediul lor natural după ce se recuperează.

În general, Acvariul din Niagara oferă o experiență educativă și captivantă pentru vizitatorii de toate vârstele, oferind ocazia de a învăța mai multe despre viața marină și despre importanța conservării acesteia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.