Statiunea Kas Turcia

Kas se afla pe locul doi intre statiunile din aceasta regiune a Turciei, avand o abundenta de activitati turistice si o viata de noapte animata. Noaptea este momentul in care stradutele din statiunea Kas se umplu de lumini, rasete si muzica, insa atmosfera de multe ori romantica atrage in special cuplurile decat tinerii galagiosi.

Statiunea Kas Turcia 1Activitatea preferata a turistilor care vin in Kas este deltaplanorismul, insa apa albastra limpede a marii imbie si la scufundari, caiac, navigatie si inot. Vizitatorii cu simtul aventurii mai dezvoltat au la dispozitie calatoriile safari cu jeep-ul.

La 2 km de tarmul marii se afla insula greceasca Kastelorizo (Megisti in limba greaca si Meis Adasi in limba turca) – insula se poate vedea de pe plaja si puteti face o excursie cu o barca inchiriata sau cu feribotul.
Deoarece plajele din Kas sunt mai micute si cu prundis, multi turisti prefera plaja Patara din apropiere. Puteti face mici excursii cu barca spre Üçagiz, Kaleköy si Pestera Albastra. Mai puteti vizita satul vecin Kalkan, sau sa faceti drumetii pe munte, pana la mormintele in stanca. Statiunea Kas este o baza perfecta pentru a explora siturile istorice din regiune – Demre (langa Kale), Patara, Xanthos (langa Kinik), Letoön, Saklikent si Tlos.

You may also like...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.